به گزارش قدس آنلاین سید محمد نور موسوی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان پیش بینی کرد هرکیلو آویشن بیش از ۵۰۰ هزار تومان فروخته شود و ارزش آویشنهای برداشت شده امسال به بیش از ۲۰ میلیارد تومان برسد.
موسوی افزود: بیشترین آویشنهای برداشت شده در شهرستانهای رودان، میناب، بشاگرد و حاجی آباد است.
وی گفت: سطح رویشگاههای هرمزگان بیش از دویست هزار هکتار است که ۵۰ هزار هکتار آن در طرح بهره برداری، و در ۷ هزار هکتار آن عملیات احیای از سوی جوامع محلی صورت گرفته است.
وی گفت: پارسال ۹ فقره طرح مصوب بهره برداری گیاهان دارویی با همکاری بهره برداران و تعاونیهای مردمی به مساحت ۲۲۰ هزار هکتار پوشش داده شد که شامل دوگونه دارویی آویشن و آنغوزه است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان افزود: طرحهای اصلاحی و احیایی در مراتع با همکاری بهره برداران شامل ساخت هلالی آبگیر، بذرکاری، بذرپاشی و حفاظت و قرق است.
موسوی گفت: گونههای دارویی و خوراکی شامل آویشن، آنغوزه تلخ، بادام کوهی، بنه، گیشدر، پونه، مور خوش و تلخ، کلپوره، گلدر و آلوئه ورا بیشترین مصرف را در هرمزگان دارند.
وی افزود: این گونههای داروهای گیاهی پس از برداشت به استانهای فارس، اصفهان و تهران ارسال و بعد از فرآوری و بسته بندی به خارج از کشور صادر میشود.
نظر شما